пятница, 20 марта 2020 г.

Дисципліна "Соціальний супровід клієнта" (531 група)

Практичне заняття № 4

Тема: Технологія соціального супроводу різних типів сімей
Мета: розширити, поглибити й деталізувати наукові знання з теми, отримані студентами на лекціях та в процесі самостійної роботи, прищепити відповідні уміння і навички.
Питання до обговорення:
1.             Сутність соціального супроводження прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу.
2.           Мета і завдання соціального супроводження прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу.
3. Основні принципи соціального супроводження прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу.
4.        Характеристика видів послуг, що надаються прийомним сім'ям і дитячим будинкам сімейного типу в процесі соціального супроводження.
Творчі індивідуальні завдання:
1.  У робочому зошиті дайте визначення понять: соціальне супроводження прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу, принципи соціального супроводження прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу, методи соціального супроводження прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу.
2.           Дайте характеристику мети, завдань і принципів соціального супроводження прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу у вигляді таблиці:

Показник
Характеристика показника
Мета

Завдання

Принципи


3. Дайте характеристику видів послуг, які надаються соціальним працівником в процесі соціального супроводження прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу у вигляді таблиці:

Вид послуги
Сутність послуги
4. Складіть   орієнтовний   план   соціального   супроводження   сім'ї,   яка усиновила дівчину 7 років із школи-інтернат.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Питання до державного екзамену з дисципліни "Психологія соціальної роботи" Теоретичні. 1.       Висвітлити місце психол...